lørdag, oktober 28, 2006

Kenguru safari

En lørdag morgen reiste Sonja, Solveig (Sonjas vennine fra Norge som har vært på besøk i 2 uker men reist hjem nå..), Alex, Håkon og jeg til Blue Mountains for å finne kenguruer. Det var Solveigs eneste ønske mens hun var her i Australia, og det måtte vi jo prøve å hjelpe til med å oppfylle! Så vi satte oss i bilen og kjørte mot Blue Mountains, som er ca 1,5 timers kjøring. Sonja og Solveig hadde hørt av Kristen at det fantes et sted som Kenguru valley og var rett før man kom til Blue Mountains... Litt vagt kanskje.. men uansett; vi dro! Burde kanskje ha sjekket opp litt mer før vi dro.. For vi endte opp i Blue Mountains.. Ingen kenguruer der, men vi kunne men vi kunne da ta noen bilder sammen med de kjente Three Sisters:)


Etter å ha snakke med noen i turist informasjonen fant vi ut at Kenguru Valley var 8 timer sør for Sydney (motsatt rettning av hva vi var..).. Trist!! Men vi trengte ikke gi opp! det fantes et natur reservat på veien tilbake til Sydney som har masse ville kenguruer! Jippi!! Så vi vendte nesen hjemover. Etter et stykkes kjøring kom vi dit. Det kostet 7 dollar å kjøre inn, ikke akkurat mye for 5 spente kenguru jaktere... Så vi betalte og kjørte inn. Det var skikkelig fint der, vill australsk natur. Etter ca 10 min kjøring kom vi til en grill plass, og der var det ville kenguruer som hoppa rundt!! det var skikkelig spennende!! Vi hoppa ut av bilen og lista oss etter de.. Var veldig nærme noen ganger..
Her har Håkon oppdaga noen..


Tilogmed to prippne jenter kastet seg i dette:) Artig opplevelse!


Etter mye kenguru jakting og mange bilder (Vi oppførte oss litt som japanske turister der vi løp rundt med hvert vårt kamera), kjørte vi videre innover i parken.
Vi tok oss en bush walk og hadde mye morro! Tror Solveig fikk seg en opplevelse hun sendt vil glemme!! Vi andre og egentlig...


Så reiste vi hjem, lagde oss god middag og vaffler!

*en perfekt dag*

6 kommentarer:

ella sa...

Dere fanga vel ikke Skippy, the bush kangaroo?
Hva sier dere til at vi drar å fanger noen haier når jeg kommer?

Unknown sa...

lol, mannen din er rar...
ellers vil jeg bare nevne hvor mye jeg setter pris på at du sletta bildet...

Anonym sa...

Hei
Gleder oss veldig til å bli med på kengurujakt. Ha en fin uke.

LIFE sa...

irææne!håkån! digg å høre fra dere:) ser gøy ut å henge med kengeruer, i wish i was there!!
love u!!!

SOLveig sa...

perfekt faktisk!!!

oioioi, og hyl
samt en high5(selv om sonja har fortalt hun har fått påbudt å slutte med det..) ;)

tusen takk for fine opplevelser.
dere har fått en egen takk på bloggen min når det gjelder gjestfrihet i kjøring - takk!!

kenguruhalleluajh!!

Anonym sa...

ZUP!!

Er ikke kengeruer menneske etere?

Hvar dere bevepnet?