søndag, mars 19, 2006

Jungelens konger og dronninger

Tenkte jeg skulle prøve å lage en lang blogg med bilder fra den siste tiden... Begynner her, oså får vi se hvor langt jeg kommer... :)

F.v Rebekka, Irene, Peter og Håkon i Gondol

Som tidligere nevnt hadde vi en liten utflukt til Blue Mountains på lørdag sammen med Rebekka og Peter(Espevoll) fra Norge. De er for tiden på bryllupsreise i Australia.Frokost på Scenic World

I bakgrunnene kan du se The Three Sisters (de tre søstre), de er kanskje ikke så lette å se.. men det er tre fjelltopper som stikker opp. Dette er liksom en av severdighetene i Blue Mountains. Det andre er en bitte liten foss, som vi i Norge ikke en gang ville lagt merke til:)

Åh, for ein utsikt...


Vi gikk en times tur i regnskogen (på oppbyggd gangvei). Og i regnskoger er det Lijaner, sånne som tarzan slenger seg i.. Dette kunne ikke Rebekka la gå uprøvd.. :)
Regnskogen vi gikk gjennom var ganske tett, men vi så dessverre ingen ville dyr. Eller, vi så tre rare fugler, men de var ikke så ville egentlig. Bare rare... Men det var gøy. I Australia finns det veldig mye eucalyptus trær, og det som er litt gøy med de er at de ikke mister bladene, men barken. Annerledes men interresant.Dette er ikke et eucalyptus tre, men dog annerledes likevel.


Tett skog men likevel god plass for turister(= oss)


Vi avslutta jungelturen med å ta gondol tilbake til utgangspunktet, og vi hadde en fantastisk utsikt derfra også.


Og alle var enige om at det hadde vært en fin tur.

The end.




1 kommentar:

Anonym sa...

Javisst, det så ut som en trivelig tur!