tirsdag, mai 02, 2006

Siste Tirsdag i Parramatta

Ja, det er sant! Vi har fått nytt stilig utseende.. We are cool now... Eller??

Om du vil høre noe fint om Irene (og Håkon) bør du sjekke ut bloggen til Sonja. Link på høyre side... Vakre, Gode Sonja!

Nå er det bare 3 dager til vi skal flytte!!! Jeg gleder meg sånn:) Skal bli så deilig!

I kveld har vi besøk av Sonja og Elisabeth. Har lakka negler, klippa håret til Elisabeth, sett på TV og spist - Deilig Liv!

Kort men Godt...

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hei på dere. Leser om dere hver dag, men de siste dagene har dere nok endret litt på layouten. Kan bare opplyse at det ser kjempefint ut, men for en gammel sjel er det litt vondt å lese. Er nok ikke så fansy lenger vi nei. Ellers må jeg opplyse om at dere er vel øyeblikkelig 52 år tilsammen så kanskje det også må endres.Men vi skal nok klare å få med oss det meste så dere trenger ikke endre noe for vår skyld. Ville bare tipse i tilfelle det er flere gamle som er inne og titter.

Anonym sa...

Man behøver ikke være sååååå gammel for å ha litt problemer med å lese på svart bakgrunn ;-) men tøfft er det!!! Så om de gamle i Øyer klarer det så får vel vi svenskene også leve med det.....

Anonym sa...

Kommentar fra enda en "gammel" i din mors øyne Irene. Syns dette var tøft jeg. Vi ser det godt vi her på Rud, men vi har jo så fin utsikt så vi er vant til å se langt og vidt, vi ser helt til Australia vi. Hilsen tante Gunn