mandag, januar 15, 2007

Midten av Januar alt...


Da var det veldig på tide med en liten oppdatering!
Det er mandag igjen og dagene flyr..

Forrige Mandag var vi og spilte Minigolf med Tone og Lasse. Håkon og Tone vant hver sin runde.. Det var en koselig kveld! vi spiste på Nandos og kos oss:)

Eller har uka bestått i jobbing. Onsdag var vi hos en "nyre lege".. Jeg må ta flere prøver og bilder, og så skal jeg tilbake til han i slutten av mnd så da får vi håpe han har noen "løsninger" til meg.

Fredag kveld var Håkon hos Jay og Chris. Gutta var ute og spilte spill på timezone eller noe sånn.. bonding for Hillsong Men lederteam..

Lørdag hadde Håkon fri! Det var så koselig!!! Vi sov lenge, dro til DFO og Parramatta, så på DVD og kosa oss hjemme alene:)

Det er masse nye elever som kommer nå, så på kveldstid kjører vi ut til flyplassen og henter de. Ihvertfall de som kommer... Var der ute i går kveld for å hente en gutt, men han kom ikke.. Var faktisk ikke noe fly fra det landet han skulle komme fra som kom til Sydney i hele går, og han hadde ikke sendt noe flightnr.. Så da var det bare å snu og reise hjem igjen. Når Håkon kom på jobb i dag tidlig var han kommet.. Han ankom fra et annet land enn det stod på papiret og flyet var en time forsinket.. Sånn kan det gå.. Han sov på hotell i natt så han klarte seg fint heldigvis.

Vi så en sinnsykt bra film denne uka; Blood Diamond. ALLE burde se den!! Sinnsykt bra! Ikke akkurat en film du tar med deg popcorn og brus på, men likevel sinnsykt bra!
Spiste Wedges på Coffe Club først.. Jeg er hekta!!! Frytyrstekte potet båter som dyppes i rømme og sweet chili! Mmmmmmm!!

I går tjent vi, men var først på Gloria Jeans og drakk herlig kaffe:)
Håper du har hatt en fin uke også!?

Takk for alle kommentarer! Er så utrolig koselig!

Nå skal jeg fortsett husvasken, om 2 dager kommer Christina!

10 kommentarer:

Kikka sa...

virker som dere har det så fint der nede:)
I dag er det strålende vær i London, til en forandring.. så vi har vært ute å "jogga" en tur. Savner dere, men godt å se at alt står bra til..

Heidi og Torkjell sa...

Hei!
Vi følger med...bare så dere vet det! Er ikke så flink til å legge igjen kommentarer alltid, men vi er veldig glad i dere altså!
Gud velsigne dere fortsatt, og haen flott uke!
Vi har hatt ryddedag i dag, så nesten som deg...det skal jeg si deg trengtes... :) Og Milla "rydder" også, bare at det oftest blir mer jobb av det. Men ho prøver så godt ho kan!

Klem.

Ellen Miles sa...

:¤ mmwA!

I miss u :(

Gunnar sa...

Heisann! Vi følger også selvfølgelig med, men er heller ikke så flinke til å legge igjen kommentarer. Er veldig gøy (og bitte litt trist( å lese om livet dere har i Australia - et liv som vi absolutt savner til tider. Godt at alt er bra med dere (sånn bortsett fra nyra, da). God bless - og kjør på!

klemmer fra Kristin og Gunnar

Anonym sa...

koselig å höre oppdateringer fra dere. Surfer innom for å se om det står noe nytt nesten hver dag. Det er bra med oss, jeg har jobbet i helga, så jeg har faktisk ledig i dag - hjemme helt aleine - ikke dumt! Ha en fortsatt fin uke.

solveig sa...

hei snuppen--godt du folte degtruffet..for detvar det jeg provde paa, aa treffe deg skikkli hardt..midt i hjertet.saann cirka. du er gull og jeg er glad i deg!hils ektemannbamsen. kram sol

solveig sa...

hei snuppen--godt du folte degtruffet..for detvar det jeg provde paa, aa treffe deg skikkli hardt..midt i hjertet.saann cirka. du er gull og jeg er glad i deg!hils ektemannbamsen. kram sol

Anonym sa...

hei tante
hilsen Sara

Silje Elida sa...

shalom venner!ehe,jo australia frister,men tanken på å være halve kloden unna petter et år til er litt stygg.derimot tanken på dere to og et vakkert landen dag-ah..jeg vil!en dag,en dag!imens,får jeg fortsette å følge bloggen deres:) dere er best-klem silje

Anonym sa...

Pá tide at ogsá jeg legger igjen et lite spor? ;) Őnsker dere alt godt! Glemmer aldri musikal-julen 2003 hvor jeg ble kjent med dere (er det virkelig -sá- lenge siden??). Husker til og med da jeg mőtte dere for főrste gang oppi 2. etasje pá Salem :) Takk for gode minner. Stá pá.