tirsdag, februar 03, 2009

Bilder!

Så har jeg ENDELIG få lagt ut noen bilder her:)
Enjoy!Svigerfar Terje og svigermor Ann-Christin i det obligatoriske bildet foran operahuset.


Julegaven vår fra svigers var et lunch cruise i Sydney Harbour på denne båten. Deilig sjømat buffet! Etterpå nøt vi sol og dessert ute på dekk.


Litt sterk sol ute på dekk.. Men man klager ikke når man har det så hærlig!


Turisten bak oss ville bare ikke flytte seg.. Så da ble det bildet med henne og operahuset i bakgrunnen;-)


Har ENDELIG, etter mange år med tanker om, fått meg tattovering!! Er så fornøyd med den! En prinsessekrone; fordi jeg er datter av kongen. En gave fra svigers.Svigermor fikk seg oss en ny tattovering. Kjempefin!Er ikke så lett å få vært med på alt som skjer når man har M.E. Men Håkon var smart å leide en rullestol til meg. Så i 2 uker dyttet han rundt på meg i hele Sydney..


Middag på en av favoritt restaurantene våre, "Our Place" rett oppe i gata her vi bor, med gode venner. Terje, Ivan & Arlene, Geoff, Håkon & Irene, Ann-Christin og Peggy. Hyggelig kveld!


Dro også en tur i Hunter Valley. Der er det mange vingårder som man kan stoppe på og smake gratis vin. Veldig hyggelig og fantastisk fin natur.Gikk en tur i en av vingårdene.Her er vi på en av de mange ferjeturene inn til byen. Tror vi skulle på shopping på markedet..

Vi hadde to fantastiske uker med svigers her! Alltid hyggelig å få besøk fra Norge. Så når kommer du????

2 kommentarer:

Kikka sa...

prøvde å legge igjen en hilsen tidligere, men fikk det ikke til. prøver igjen!
Veldig koselig å se bilder, så fortsett med det! Ellers var det en fin tatovering :-) når en først begyner med det, kan en bli litt hekta!

benne sa...

ireeeeene, my darling du har tatoo. den var jo helt perfekt til deg:)