mandag, desember 22, 2008

God jul

Så har det blitt jul igjen. Og vi skal nå feire vår 4. jul down under. Tiden flyr når man koser seg!
Her i Australia er det sommer og varmt. Håkon har skole fri og jobber i 2 jobber om dagen. I helga jobber han i en buttikk som heter Retravision (nesten som elkjøp), og ellers jobber han med vegger og tak.. Den samme jobben han har hatt i snart et år.

Vi forbereder oss på familiebesøk om dagen!
Svigermor og svigerfar kommer på australia besøk i jula. Det skal bli så koselig! Vi skal hente de på flyplassen den 24 desember kl 06.45:) Gleder oss veldig til det!

Ellers er det vel ikke så mye nytt tror jeg.
Jeg er under behandling for både M.E og Diabetes om dagen. Er veldig sliten, men merker at kreftene kommer tilbake. Må bare lære meg å ta det med ro:)

Håkon var i slutten av November ferdig med sin Batchelour grad. I forbindelse med det var vi på graduation dinner med skolen hans. Det var veldig koselig.

I februar begynner han på Master utdannelsen.

Ellers er vi hjemme alene om dagen, da Ada (vår romkamerat) har reist hjem til Canada på juleferie. Dagen før hun dro var vi en tur på Ikea og kjøpte oss kjøttboller:)
Her bytter Håkon bremseklosser på den lille røde:) Vi har bare en parkeringsplass, som blir brukt av den store blå bilen (som er uten registrering og kan ikke kjøres) så da må man bare bruka gata utenfor huset:)

Når vi var på Ikea kjøpte vi oss et pepperkakehus som vi satte opp. Det ble jo ikke så værst..??
Men da vi stod opp dagen etter hadde det smelta helt og lå i en haug.. Vi har kanskje nå etter 2 år med pepperkakehus lært oss at Australia er alt for varmt for den slags:) Jaja, det lukter ihvertfall godt i huset av det!

Ønsker alle sammen en velsigna jul og godt nytt år! Takk for alle julehilsner, veldig koselig å høre fra deg! :)

Juleklem fra Irene

2 kommentarer:

Kikkis planet sa...

Tenk at det er deres fjerde jul der nede - sprøtt!

Skjønner at det er slitsomt med behandling for deg Irene, men veldig bra at du kjenner at kreftene er på vei tilbake. Håper du får tid til - og greier - å ta det med ro i jula! :)

Kos dere med besøk, og nyt varmen litt for oss også (som har kjedelig uten-snø-vinter i Oslo..).

Juleklemmer fra Milly, Gunnar og Kristin

Kikka sa...

Godt Nyttår til dere fra oss :-)

Glad i dere- stor klem!