søndag, desember 17, 2006

Nå reiser vi bort...

I morgen reiser vi på ferie tur til Port Macquarie. Vi tror det er en ca 4-5 timers kjøretur, nordover. Har leid oss bil som vi skal hente i morgen tidlig og en leilighet som ser veldig fin ut. Skal bli godt (ihvertfall for oss som bor her til vanlig) å komme seg litt bort. Og sikkert fint for mamma og pappa å få sett litt annet enn Sydney og.

I går kveld var vi på Christmas Spectacular på Hillsong. Fin juleforestilling, med sang, dans og drama.


På dagen i går var vi på Parklea Markeds. En stor markedshall med ALT du kan ønske deg:)
Pappa og Håkon fikk seg hatt... til sin egen (men kanskje ikke konenes) store glede.


I dag har vi vært på formiddags møte. Etterpå gikk vi på omvisning på et av de nye byggene til Hillsong som akkurat er åpna, Chapel.


Endelig har sola kommet frem igjen! Og gradene driver å stiger. Har hatt noen skikkelig kalde dager med regn, ikke akkurat det man ønsker seg når men reiser til Australia midt-vinters...

Vet ikke helt hvor masse vi får oppdater bloggen når vi er på tur, men vi kommer hjem på Torsdag så det er ikke mange dagene vi skal bort..

Ha en fin Søndag og uke!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Kledelige hatter, eller..... Kan hilse mamma at jeg snakket med hennes lillebror i går som var ganske så besviken på at han ikke hadde fått noen sms om at hun faktisk var kommet vel frem til Australien....
God ferietur! Hilsen oss i Lappland

LIFE sa...

så innmari digg alt ser ut,sightseeing,smultringer,familiebesøk.og DERE ikke minst.ser ut som dere har det godt!!det liker vi:) ååå ble veldig frista til å bare komme......austrailia here i come!!